När kunderna är på besök

Som företag så har man, förhoppningsvis, en hel del kunder. Och det kan vara kunder över hela världen, och behöver absolut inte bara vara i samma stad eller land. Det är såklart något som är väldigt roligt, eftersom man uppskattar att ha olika typer av kunder. Dessutom kan det betyda att man får vara med om en hel del roliga saker som man inte hade fått om alla ens kunder var från samma stad som en själv. Det kan nämligen bli så att man får åka till massor av roliga ställen för kundmöten, precis som att kunder kommer till en själv. Och har man bas i Stockholm, så får man helt enkelt visa sina utomstående kunder sin fantastiska stad! Låt oss därför ta upp tre punkter med saker som man kan tänka på när kunderna kommer till Stockholm.

  • Stockholm har många vackra delar, det vet vi nog alla om. Så varför inte hålla konferens på ett av de vackra ställena, och samtidigt låta dem bo där? Ett tips är Blue Hotel Lidingö på just Lidingö, en väldigt vackert liggande anläggning med god mat, bra möjligheter för konferens, skönt boende, spa och mycket mer. Helt enkelt ett perfekt ställe att visa Stockholm från sin bästa sida för sina kunder som kommer från annan ort eller ett annat land.
  • Lite beroende på vart de kommer ifrån så har man mer eller mindre uppfattning om Sverige som land och Stockholm som stad. Såklart vill man visa staden från den allra bästa sidan! En idé kan vara att bjuda in sina gäster under vår eller sommar, om det är möjligt. Att slippa snö, slask och minusgrader kan minst sagt bidra till att man får väldigt positiva tankar om vårat oftast härliga land.
  • Man ska såklart inte glömma bort att det är jobb som står i fokus, även om man såklart vill ha en trevlig tid. Därför är det viktigt att man har förberett väl så att man vet exakt vad som ska hända och vad som man ska prata om under konferensen, annars kan man lätt ge ett oseriöst intryck. Något som man knappast vill göra till sina kunder! Så glöm inte bort det allra viktigaste, nämligen jobbet.