Affärsresenär?

Affärsresenär? Då är det viktigt att du väljer hotell som ligger i nära anslutning till den flygplats du ska åka till eller ifrån, så att du maximerar din tid på bästa sätt!

Många som arbetar med internationella affärer är ständigt på resande fot och har sällan eller aldrig tid till annat än jobbrelaterade aktiviteter. Därför är det viktigt att denna lilla tid spenderas väl och på ett effektivt vis vilket gör det väsentligt att bo på ett hotell som är nära flygplatsen under affärsresorna. Så om man till exempel ska spendera en dag med viktiga möten i Stockholm och dagen efter ska man resa vidare till Shanghai eller Nederländerna så kan det vara en god idé att hitta hotell på Arlanda eftersom det är härifrån som många internationella flyg lyfter.

”På hotellet bor också de som ska upp i svinottan för att hinna med ett arla flyg. Genom att ta in på hotellet kvällen före avresa vinner man värdefull tid på morgonen. De slipper att ta sig till Arlanda mitt i natten och kan tillbringa kanske en extra timme eller två under täcket.” läs mer om hotellet vid Arlanda här.

Ta dig till och från Arlanda

Det finns flera olika alternativ för den resenär som inte hittat ett hotell just i närheten av flygplatsen, för från Arlanda kan man ta sig in till Stockholm city på fyra olika sätt. De två vanligaste sätten att ta sig till flygplatsen är att ta sin egen bil eller beställa en taxi men det går även att åka med Arlanda Express från Cityterminalen vilket tar ungefär en halvtimme. Men det finns även möjlighet att både ta buss eller vanligt pendeltåg men kom ihåg att dessa alternativ styrs av trafiken vilken kan utgöra ett problem tidsmässigt. Så om man verkligen vill vara säker på att hinna med ett tidigt flyg, är det bäst att bo och sova på hotell nära Arlanda!

???????????????????????????????????????